lørdag 21. august 2010

tjohei, for ny skole og innflyttning



helloen folkens.
har funnet ut at det er kjedelig og blogge,så æ gjør det sjeldent..
det er aldri kommentarer eller nokka likevell, så kan jo like godt bare slett denj, men e jo fint og sje tebake på minna osv da.

har flytta inn te kristiansund på hybel siden sist æ skreiv, har begynt på ny skole. KVGS, design og håndverk 1HD2. trives fram te no, hvertfall. syns det e kjempe morsomt med ny plass og ny skole. Bedre enn forventa, og det er jo aldri en dårlig ting: -D

vi har vært og bada siden dt har vært et par supre sommerdaga, som vi mått utnytt te det fulleste, så vi sola oss og bare storkosa oss egentlig. Va kjempe artiig! vil dit engang til, når det blir finvær, kanskje grill der elns. Siden æ bor såpass nærme badeplassen også , e det jo ikk nokka stress.
æ og mamsen va på big shit handling på biltema og futura her om dagen, steike. glemme aldri det nei, måtta dra på ett stort lang speil, fire fulle posa og et tørke stativ på bussen med mere. ;p

hadd også en sånn liten fæst hjem te mæ, før skolen hadd begynt , som utvida sæ te det større, så hybelvertan tok sæ en tur innom og jaga heile folke ut og æ satt igjen med surt glis og en veldig messy hybel:( så da stakk æ bare te typen og sov der isteden..

har tenkt og begynt på dansing når æ kommer inn i systemet, sammen med venninna mi martie : D også har æ tenkt og tren sikkelig. Lure litt på om æ ska kjøp ei sånn trenings maskin for 2000 på tvshop.no, men ekke sikker om den e så fantastisk som dem ska ha den te. Og da e jo dem pengan i dass!!

Har også vært på jobb intervju hos resultatfabrikken, der veninna mi jobbe. Så det kan henn æ bli telefon selger, så det bli jo ganske kult.
no har æ ikkje no spesielt mer på hjertet, så vi får pratest.

blogges later aligator ;b



2 kommentarer:

MartineL sa...

Jippi, nytt blogginnlegg ! :-D kjekt at du bor i byn syns æ ;*

Berget sa...

deet e bra du syns det ;*